Yksilölliset suggestorentoutusäänitteet elämän eri tilanteisiin ja ongelmiin

Onko Sinulla uniongelmia, stressiä, jännitystä, ahdistusta, paniikkikohtauksia, haitallisia elämäntapoja, itsetunto-ongelmia, seksiongelmia tai jotain muuta, johon kaipaat itsehoidollista apua?

Kaipaatko henkistä tukea johonkin vaikeaan elämäntilanteeseen?

Vai kaipaatko piristystä, innostusta, energiaa, motivaatiota, neuvoja tehokkaampaan opiskeluun, ohjeita esiintymiseen tai jollekin muulle elämänalalle? Vai haluatko tehdä miellyttäviä, rentouttavia mielikuvamatkoja sellaisiin paikkoihin, joihin et muuten pääse matkustamaan?

Tai jotain muuta?

Ota yhteyttä, kerro toiveesi ja tarpeesi, niin suunnittelen ja äänitän yksilöllisen, suggestiivisen CD-levyn juuri Sinun tarpeisiisi. Levyn avulla rentoudut ja vahvistat niitä elämänalueita, jotka kaipaavat vahvistusta. Kotonasi, mukavasti, juuri silloin kun Sinulle sopii. Kaikessa rauhassa.

Levyn hinta määräytyy siihen kuluneen kokonaisajan perusteella. Suurin osan äänitteistä sijoittuu hintaluokkaan 65 - 100 euroa.

Voit tulla myös henkilökohtaisesti vastaanotolleni keskustelemaan elämäntilanteestasi. Tällöin teen levyn samalla kertaa ja se sisältyy terapian hintaan.